Inschrijving en wenmomenten

Afbeelding invoegen

Indien dit alles jullie wel aanspreekt, mail mij gerust (Kirsten De Belder, zaakvoerster) = info@babybiebelbox.be om te weten of er nog plaats is in ons kinderdagverblijf voor jullie kleine of toekomstige baby. Vermeld even de (vermoedelijke) geboortedatum, hoeveel dagen opvang & vanaf wanneer jullie opvang wensen. Graag volgend document ook invullen en meesturen: modelverklaring op eer 2019.pdf

Ik beantwoord jullie aanvraag zo snel mogelijk.
Indien er nog plaats is voor jullie, zal ik dit via mail laten weten en kunnen we verder de documenten (huishoudelijk reglement) in orde brengen
!

U kan bij het mapje "Virtuele Rondleiding" al eens een kijkje nemen in ons kinderdagverblijf @ BABYBOX (0-18 maanden = 1e verdieping).

Als jouw kindje is ingeschreven:

Wanneer jullie kindje geboren is, vinden wij het leuk om een (geboorte-) kaartje te ontvangen. Zo kunnen we alle gegevens juist inbrengen in ons systeem. Dan kan ook de kindcode (attest inkomenstarief) aangevraagd worden, dit is een unieke code die wordt samengesteld aan de hand van de geboortedatum van jullie kind. Dit attest krijgen jullie via mail doorgestuurd van KIND EN GEZIN en mogen jullie daarna ook naar info@babybiebelbox.be doorsturen.

Wenbeleid

WENMOMENT 1 (= 2 weken voor de startdag) => GRATIS
van 9u30 tot 10u30 kindje komt samen met 1 ouder kennismaken (overlopen van gewoonten van het kindje, documenten, kennismaking met het groepje en de kinderverzorgster)

WENMOMENT 2 ( 1 week voor de startdag) => GRATIS 
van 9u30 tot 11u30-12u kindje komt alleen wennen

WENMOMENT 3 (= 1 week voor de startdag) => GRATIS
van 9u30 tot 13u30-16u kindje komt alleen wennen

STARTDAG 

Niet alleen tijdens het WENDAGJE, maar ook tijdens de eerste weken dat jullie kindje naar ons kinderdagverblijf zal komen, zorgen wij ervoor dat het zich geleidelijk aan kan aanpassen aan ons ritme. De eerste weken zal jullie kindje ook de nodige extra aandacht krijgen, zodat het gewoon kan worden aan de nieuwe omgeving, de nieuwe verzorgsters, de kindjes rondom, kortom het hele kinderopvang-gebeuren.

Afbeelding invoegen