BABYBIEBELBOX-TEAM

Afbeelding invoegen

Een team van geschoolde kinderverzorgsters en zaakvoerster Kirsten De Belder staan voor u klaar. Elke dag hebben wij één kinderverzorgster EXTRA aanwezig (administratieve- & pedagogische ondersteuning, maaltijden voorbereiden in/uit steamer + brengen/ophalen, afwasmachine vullen en nog enkele huishoudelijke taken). Deze EXTRA kinderverzorgster kan elke dag onmiddellijk inspringen als er een andere kinderverzorgster in de groep ziek/afwezig is. Op do + vr hebben wij 2 EXTRA kinderverzorgsters aanwezig, waarvan een iemand met pedagogisch ondersteunende taken. Ikzelf als zaakvoerster ben ook aanwezig. We zijn een warm & hecht TEAM.

De zaakvoerster, de kinderverzorgsters en de stagiaires/jobstudenten zijn in regel met de reglementering van Kind & Gezin:
- ze ondergaan jaarlijks een medische controle
- ze zijn in het bezit van het uittreksel uit het strafregister (model 2) 
- ze hebben de opleiding 'levensreddend handelen' + brandoefeningen gevolgd
- ze worden opgevolgd en ondersteund door onze opvoedster en zaakvoerster

Jobstudenten en stagiaires vanuit scholen:
Voor een wisselende groep van stagiaires wordt aan de scholen in de omgeving ruimte geboden om ervaring te komen opdoen in ons kinderdagverblijf.

Wij zijn in het bezig van een "attest MENTOR+" afgeleverd door VIVO om iedereen die bij ons komt werken optimaal te kunnen ondersteunen.

 

 

Wij zijn in het bezit van een attest MENTOR+
Afbeelding invoegen